U kunt ons op werkdagen van 8.00 -12.30 uur en van 13.30-16.00 uur op het hieronder vermelde telefoonnummer bellen of voer onderstaand formulier volledig in om een afspraak te maken (ook voor rijbewijskeuringen voor 75 jarigen en ouder). Twijfelt u over het maken van een afspraak bij uw huisarts? Kijk dan op www.moetiknaardedokter.nl

E-consult: U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw vraag stellen via e-consult, eventueel vergezeld met een foto. Vermeld u naam en geboortedatum bij uw vraag en stuur dit bericht naar huisartsenpraktijkreek@ezorg.nl.  U krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.

BELANGRIJKE MEDEDELING: HUISARTSENPRAKTIJK VAN HORNE STOPT PER 1-1-2023

Zie ook pagina Praktijkinformatie.

Huisbezoek

Aanvragen huisbezoek van 8:00 tot 11:00 uur.

In sommige gevallen bent u misschien niet in staat naar de praktijk te komen voor medische hulp. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn, is het (indien mogelijk) beter om naar de praktijk te komen.
Spoedvisites kunt u altijd aanvragen.

NPA Accreditatie           NHG

De praktijk is sinds 2019 geaccrediteerd door NPA. Dit betekent dat aan alle voorwaarden van praktijkvoering is voldaan. Aan de hand van enquêtes over de organisatie en de zorgverleners in 2018 bleek alom grote tevredenheid onder patiënten, echter ook enkele verbeterpunten. De belangrijkste zijn telefonische bereikbaarheid (in juni 2018 nieuw systeem gerealiseerd) en gehorigheid van de ruimtes, dit is in de loop van 2020 verbeterd.